Nieuws

Gemeentesecretaris Tiel stapt op

Een flinke aderlating voor de gemeente Tiel; gemeentesecretaris Igor van der Valk stapt op. De algemeen directeur van de gemeente zet na ruim 15 jaar een streep onder zijn werkzaamheden voor Tiel. Van Der Valk was ruim 2 jaar directeur. Daarvoor werkte hij op verschillende afdelingen en gaf hij leiding aan onder andere stadsontwikkeling. Belangrijke dossiers waar hij bij betrokken was waren het vlottrekken van het dosier Vijverterrein en de ontwikkeling van de Westluidense Poort.
TIEL - Een flinke aderlating voor de gemeente Tiel; gemeentesecretaris Igor van der Valk stapt op. De algemeen directeur van de gemeente zet na ruim 15 jaar een streep onder zijn werkzaamheden voor Tiel. Van Der Valk was ruim 2 jaar directeur. Daarvoor werkte hij op verschillende afdelingen en gaf hij leiding aan onder andere stadsontwikkeling. Belangrijke dossiers waar hij bij betrokken was waren het vlottrekken van het dosier Vijverterrein en de ontwikkeling van de Westluidense Poort.
De gemeentesecretaris van Tiel gaat hetzelfde werk uitvoeren in de gemeente Lingewaard. Daar begint hij op 1 september met zijn nieuwe betrekking. Tot 1 september is Josan Meijers, woonachtig in Tiel, in die plaats waarnemend burgemeester. Wie de opvolger gaat worden van Igor van der Valk in Tiel, is nog niet bekend. Het college beraadt zich nog over de te volgen procedure.
Van der Valk laat weten dat het een moeilijke beslissing is geweest om afscheid te nemen van Tiel: "Als je zolang in een plaats werkt heb je toch wat met zo'n stad. Ik zal met plezier terug denken aan deze mooie gemeente. Vooral de vele persoonlijke contacten zal ik gaan missen".