Nieuws

Twee garageboxen verwoest door uitslaande brand in Hierden

Brand in Hierden.
In Hierden heeft woensdagochtend een uitslaande brand gewoed in twee garageboxen. Eén box is compleet uitgebrand en de tweede raakte zwaar beschadigd. Ook heeft een woning rook- en waterschade opgelopen. © Damian Ruitenga/News United
HIERDEN - In Hierden heeft woensdagochtend een uitslaande brand gewoed in twee garageboxen. Eén box is compleet uitgebrand en de tweede raakte zwaar beschadigd. Ook heeft een woning rook- en waterschade opgelopen.
De brand werd even na 7.00 uur gemeld aan de Zuiderzeestraatweg. Er werden onder meer twee blusvoertuigen ingezet om het vuur te bestrijden. Al snel kon het sein brand meester worden gegeven.

Asbest in het dak

In het dak van de garageboxen zit asbest verwerkt, meldt een correspondent. Het is nog niet bekend wat er in de boxen lag.
Er zijn zover bekend geen gewonden, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brandweer is nog bezig met nablussen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!