Nieuws

Gestolen aanhanger van Praxis gebruikt voor diefstal bij Gamma

De aanhanger is terug, maar de gestolen partij hout niet. En ook de dieven zijn niet bekend. Wie gingen er op maandag 20 april vandoor met een gestolen aanhanger na een ‘bezoek’ aan twee bouwmarkten in Zutphen? © politie/Bureau GLD
ZUTPHEN - De aanhanger is terug, maar de gestolen partij hout niet. En ook de dieven zijn niet bekend. Wie gingen er op maandag 20 april vandoor met een gestolen aanhanger na een ‘bezoek’ aan twee bouwmarkten in Zutphen?
De politie is op zoek naar twee mannen die tussen 21.00 en 21.30 uur bij de Praxis en Gamma in Zutphen zijn gezien op die 20ste april.
Bij de Praxis stelen ze een aanhanger en daarmee rijden ze door naar de Gamma. Daar laden ze de aanvanger vol met hout en spullen voor een schutting.
De aanhanger is inmiddels teruggevonden. De lading is spoorloos, evenals beide mannen. 
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Gestolen aanhanger van Praxis gebruikt voor diefstal bij Gamma
Weet jij meer van dit tweetal of wat er met de lading is gebeurd? Aarzel niet en bel de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070. Ook Meld Misdaad Anoniem zit klaar en wel op 0800-7000. Je mag als zaaknummer 2020204169 gebruiken. De politie heeft bovendien een tipformulier op haar website en dat vind je hier.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!