Nieuws

Man winkelt bij Kruidvat zonder te betalen

In Apeldoorn heeft een onbekende man boodschappen gedaan bij een vestiging van Kruidvat. Hij ‘vergat’ echter de spullen af te rekenen. De buit bedraagt enkele honderden euro’s aan artikelen. De politie is op zoek naar de man. © politie/Bureau GLD
APELDOORN - In Apeldoorn heeft een onbekende man boodschappen gedaan bij een vestiging van Kruidvat. Hij ‘vergat’ echter de spullen af te rekenen. De buit bedraagt enkele honderden euro’s aan artikelen. De politie is op zoek naar de man.
De verdachte is in de vestiging van Kruidvat aan het Ordenplein in Apeldoorn op vrijdag 10 april, het is na 18.00 uur.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Man winkelt bij Kruidvat zonder te betalen
De man loopt langs verschillende schappen en pakt onder meer cartridges, shirts, opzetborstels en pleisters. De artikelen haalt hij uit het winkelmandje en stopt hij in zijn jas. 
Via de ingang wil hij naar buiten, maar daar wordt hij weggestuurd, er gelden coronarichtlijnen. Nadat hij een tweede keer is aangesproken, loopt de winkeldief snel de winkel uit.
Iets gehoord of gezien? Bel je tip door. De politie zit klaar op 0800-6070. Vermeld het zaaknummer 2020179375. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Er is verder een online tipformulier van de politie, dat vind je hier.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!