Nieuws

Wat vind jij: Mis jij het EK voetbal?

Het EK voetbal van 2020 zou nu in volle gang zijn. Oranjefans keken er bijna zes jaar naar uit, maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Het toernooi is uitgesteld, maar mis jij het? © ANP
Het EK voetbal van 2020 zou nu in volle gang zijn. Oranjefans keken er bijna zes jaar naar uit, maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Het toernooi is uitgesteld, maar mis jij het?
Afgelopen weekend zou Oranje de eerste EK-wedstrijd spelen tegen Oekraïne. Dat feest ging dus niet door. Voor de voetballiefhebbers extra zuur omdat het Nederlands elftal alle wedstrijden in eigen land zou spelen. De in totaal twaalf EK-stadions waren, voor de eerste keer ooit bij de Europese voetbalkampioenschappen, verdeeld over heel Europa.
Naast de sportieve prestaties zou ons land tijdens het EK ook versierd zijn met oranje vlaggetjes, maar ook dat moeten we nu missen. Of vind jij dat niet erg? We zijn benieuwd naar jouw mening, reageer hieronder.
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!