Nieuws

Kaasdief in de kraag gevat, politie zoekt eigenaar van plakken

Wie mist deze kazen?
Wie mist er een paar stukken kaas in zijn koelkast? Dat is de vraag waar de politie in Ede maandagmorgen druk mee is. Agenten grepen een inbreker en vonden de stukken kaas in de omgeving van de man. Waarschijnlijk zijn ze uit iemands koelkast gegrist. © Politie Ede
EDE - Wie mist er een paar stukken kaas in zijn koelkast? Dat is de vraag waar de politie in Ede maandagmorgen druk mee is. Agenten grepen een inbreker en vonden de stukken kaas in de omgeving van de man. Waarschijnlijk zijn ze uit iemands koelkast gegrist.
De politie werd in alle vroegte gebeld met het bericht dat er een inbreker overlopen was in een woning aan de Rembrandtlaan. Na een korte zoektocht vonden agenten de man en hebben hem aangehouden. Het gaat om een bekende van de politie.

Stukken kaas

Tijdens het onderzoek vond de politie spullen in de omgeving die mogelijk door de inbreker zijn achtergelaten: stukken kaas. De politie vermoedt dat de man ook ergens anders is binnen geweest, maar weet nog niet waar.
Wie herkent de stukken kaas en mist deze in de koelkast? De politie is op zoek naar de eigenaar, vermoedelijk dus een kaasliefhebber.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!