Nieuws

'Dodelijke schietpartij op camping Appeltern is familiedrama'

Een dronefoto van boven de camping.
De dodelijke schietpartij op camping Groene Eiland in Appeltern betreft een familiedrama. Dat melden diverse bronnen maandagochtend. © OrangePictures/John Beckmann
APPELTERN - De dodelijke schietpartij op camping Groene Eiland in Appeltern betreft een familiedrama. Dat melden diverse bronnen maandagochtend.
Zondag vond op de camping een schietpartij plaats, waarbij een man en een vrouw omkwamen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie verwacht in de loop van de dag met meer informatie te komen. 
Bronnen rond de camping zeggen dat het gaat om een familiedrama, waarbij een man zijn vrouw heeft doodgeschoten en daarna zichzelf. Ze hadden volgens campinggasten ruzie met elkaar, voorafgaand aan het schietincident. 
Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.
'Dodelijke schietpartij op camping is familiedrama'

Onderzoek in volle gang

Hulpdiensten waren zondagavond massaal aanwezig op de camping. Ook de inzet van een traumahelikopter mocht niet meer baten voor de slachtoffers.
Het onderzoek naar het dodelijke incident is maandagochtend in volle gang. Forensische Opsporing doet er onderzoek en er worden getuigen gehoord. 
Rond het de plek van de schietpartij zijn blauwe schermen geplaatst. Omstanders worden nog altijd op grote afstand gehouden.
Verslaggever Jeroen Mäkel bij de camping in Appeltern:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!