Nieuws

Inloopcentrum Markt 17 na opfrisbeurt op 23 juni weer open

De periode dat het centrum vanwege coronamaatregelen dicht moesten blijven is benut om het interieur een flinke opfrisbeurt te geven. Dinsdag 23 juni opent inloopcentrum Markt 17 na een periode van 3 maanden weer de deuren voor bezoekers. ”Markt 17 is een ontmoetingsplek in het centrum van Wageningen. Iedereen is er welkom.
WAGENINGEN - De periode dat het centrum vanwege coronamaatregelen dicht moesten blijven is benut om het interieur een flinke opfrisbeurt te geven. Dinsdag 23 juni opent inloopcentrum Markt 17 na een periode van 3 maanden weer de deuren voor bezoekers. ”Markt 17 is een ontmoetingsplek in het centrum van Wageningen. Iedereen is er welkom.
Bezoekers zullen verrast zijn hoe ze Markt 17 aantreffen”, denkt Connie van de Lei. Zij is verantwoordelijk voor het beheer van de ruimte van het inloopcentrum. “Met een klein team hebben we de aflopen weken fanatiek geklust. De bar is vervangen, , de vloer is vernieuwd, er zijn nieuwe kasten geplaatst, alles is fris geverfd. De plannen om de ruimte na ruim 8 jaar een opfrisbeurt te geven waren er al. We hebben vorig jaar al wensen en ideeën over verandering van de inrichting verzameld bij bezoekers en vrijwilligers. De gedwongen time-out vanwege corona hebben we benut om door te pakken. Het resultaat mag er zijn. Kom eens langs!”
Vanwege de RIVM-maatregelen worden er nog geen maaltijden gereserveerd en de openingstijden zijn van 15.00 uur tot 17.00 uur op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag. Maar we bieden graag ruimte voor gezelligheid, ontmoeting en gesprek. En er is natuurlijk koffie en thee. De eerste openingsweken willen we vooral ervaring opdoen met de nieuwe omstandigheden. Dan bekijken we hoe het gaat en of er mogelijkheden zijn om onze activiteiten en openingstijden uit te breiden.”