Nieuws

Oudere vrouw bestolen van telefoon met foto's van overleden man en zoon

Een oudere vrouw is zaterdagmiddag in Apeldoorn bestolen van haar telefoon. De diefstal heeft behoorlijke impact want op de telefoon staan foto's van haar overleden man en zoon, zegt de politie. De politie is op zoek naar mensen die de diefstal kunnen helpen oplossen.
APELDOORN - Een oudere vrouw is zaterdagmiddag in Apeldoorn bestolen van haar telefoon. De diefstal heeft behoorlijke impact want op de telefoon staan foto's van haar overleden man en zoon, zegt de politie. De politie is op zoek naar mensen die de diefstal kunnen helpen oplossen.
De vrouw werd tussen 15.15 en 15.45 uur bestolen op het Marktplein. Ze had haar zwarte schoudertas laten staan op een bankje bij de ijssalon aan het plein. De tas is korte tijd later teruggevonden, maar de telefoon was verdwenen.
Op de telefoon staan foto's van haar overleden man en zoon. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van deze diefstal.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!