Nieuws

Zeven keer de Posbank: pittige etappe in Ladies Tour

De Wageningse Annemiek van Vleuten doet vaak mee aan de Ladies Tour.
De organisatie van de Boels Ladies Tour heeft donderdag drie etappes gepresenteerd voor de wielerkoers voor vrouwen. Een van die etappes is een pittige, waarbij de finish in Arnhem ligt. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De organisatie van de Boels Ladies Tour heeft donderdag drie etappes gepresenteerd voor de wielerkoers voor vrouwen. Een van die etappes is een pittige, waarbij de finish in Arnhem ligt.
Tijdens die etappe fietsen de vrouwen zeven omlopen van 14 kilometer, met daarin telkens een beklimming van de Posbank. Ook wordt er afgesloten met vijf ronden van zeven kilometer. 'Met zeven keer de beklimming van de Posbank en een zwaardere plaatselijke ronde in Arnhem ontstaat er een selectieve finale van de Boels Ladies Tour', zo zegt de organisatie.
De etappe wordt verreden op 6 september. De Ladies Tour bestaat uit zes etappes. Er zijn nog twee andere etappes bevestigd. Op 3 september eindigt er een in Gennep en op 5 september staat een etappe van Sittard naar Geleen op het programma.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!