Nieuws

Mo Allach na vertrek bij Vitesse aan de slag bij RKC

Mo Allach gaat nu aan de slag bij RKC.
Technisch directeur (td) Mo Allach gaat na zijn vertrek bij Vitesse aan de slag bij de Brabantse club RKC Waalwijk. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Technisch directeur (td) Mo Allach gaat na zijn vertrek bij Vitesse aan de slag bij de Brabantse club RKC Waalwijk.
Allach vertrok in januari bij Vitesse na een conflict over de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer bij de Arnhemse club. De directeur zou graag Fred Rutten naar Arnhem hebben willen halen, maar dat werd geblokkeerd. Uiteindelijk werd clubicoon Edward Sturing aangesteld.
Allach meldde zich daarop eerst ziek en vertrok niet veel later. Het was destijds Allachs tweede periode als td bij Vitesse. Eerder vervulde hij die rol ook al tussen 2013 en 2017.
Nu gaat de 46-jarige td aan de slag bij RKC, de club waar hij in 2011 vertrok. 'De club en de mensen om RKC hebben altijd een warm plaatsje in mijn hart gehad', zegt hij. 'We hebben contact gehouden en het is fantastisch om te zien wat er hier na een zware periode in korte tijd is neergezet. De faciliteiten, de speelwijze onder deze trainer, de hele organisatie: natuurlijk komt er ook geluk bij kijken maar het plan dat er ligt spreekt me enorm aan. Ik zie er naar uit om mijn bijdrage te leveren en samen met Frank (van Mosselveld, algemeen directeur, red.) en de rest van de club verder te bouwen op de ingeslagen weg.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!