Nieuws

Vrouw slachtoffer van zakkenrollers bij Jumbo in Twello

Bij de Jumbo in Twello is een vrouw haar betaalpas kwijt door zakkenrollerij. De vrouw laat haar pas snel blokkeren, maar toch is ze geld kwijt. © politie/Bureau GLD
TWELLO - Bij de Jumbo in Twello is een vrouw haar betaalpas kwijt door zakkenrollerij. De vrouw laat haar pas snel blokkeren, maar toch is ze geld kwijt.
Het is amper nog nieuws: slachtoffers bij wie tijdens het afrekenen van boodschappen in de supermarkt de pincode wordt afgekeken en waarna hun pas wordt gestolen.
Op onderstaande beelden van 19 december afgelopen jaar is te zien hoe een vrouw door twee vrouwen te grazen wordt genomen.
De tekst gaat onder de video verder.
Vrouw slachtoffer van zakkenrollers bij Jumbo in Twello
Doordat de vrouw wordt afgeleid, kunnen de twee toeslaan. Ze pinden daarna een aanzienlijk bedrag van de rekening van hun slachtoffer.
Wie zijn deze betaalpasdievegges? Bel 0800-6070, dat is de gratis tiplijn van de politie, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld het zaaknummer: 2019565114. Ook is er dit online tipformulier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!