Nieuws

Davy Pröpper en Marco van Ginkel en andere oud-spelers helpen Vitesse

Davy Propper en Marco van Ginkel.
Voormalig Vitesse-spelers Marco van Ginkel en Davy Pröpper helpen Vitesse. De twee middenvelders die nu in Engeland spelen hebben samen acht seizoenkaarten gekocht. © ANP
ARNHEM - Voormalig Vitesse-spelers Marco van Ginkel en Davy Pröpper helpen Vitesse. De twee middenvelders die nu in Engeland spelen hebben samen acht seizoenkaarten gekocht.
UPDATE: Ook hebben onder meer oud-spelers als Nemanja Matic, Christian Atsu, Martin Ødegaard, Bryan Linssen, Igor Gluscevic en Paulo Rink seizoenkaarten afgenomen. In totaal hebben de oud-spelers zo'n 100 kaarten gekocht.
Dat meldt de supportersgroep VAK212 op Facebook. 'VAK212 heeft contact gezocht met de twee meest succesvolle talenten uit onze jeugdopleiding van de afgelopen jaren. Davy Pröpper en Marco van Ginkel. Dat deze jongens nog altijd een geelswert hert hebben blijkt wel uit het feit dat zij direct klaarstonden om de club te helpen. Samen kochten zij acht seizoenkaarten voor de Theo Bos-tribune.' 
Daarmee helpen de middenvelders van Brighton & Hove Albion en Chelsea hun oude club. Door de coronacrisis heeft Vitesse het financieel extra lastig. Zo is het onduidelijk of er volgend seizoen wel publiek in GelreDome welkom is. .
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!