Nieuws

Auto beschoten, politie zoekt schutter

In Arnhem worden midden in de nacht meerdere schoten afgevuurd op een auto aan de Limburgsingel. De schutter gaat er daarna vandoor. © politie/Bureau GLD
HARDERWIJK - In Arnhem worden midden in de nacht meerdere schoten afgevuurd op een auto aan de Limburgsingel. De schutter gaat er daarna vandoor.
De eigenaar van de auto ontdekt de schade op de ochtend van 16 april. Hij schakelt de politie in. De man heeft geen idee wie de beschieting op zijn geweten heeft.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Auto beschoten, politie zoekt schutter
De politie hoopt op contact met mensen die meer weten over deze zaak. ‘Mogelijk herinnert zich iemand dat een donkergeklede persoon door de straat liep of verderop in een auto is gestapt’, zegt woordvoerster Jennifer Schoorlemmer. ’Wie een vermoeden heeft wie hier achter zit,  spreken we ook graag.  Dat kan natuurlijk ook anoniem.’
De politie zit klaar voor het noteren van tips in deze zaak met het nummer 2020167808. Bel de gratis tiplijn op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kunt ook dit tipformulier van de politie invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!