Nieuws

Dierenarts haalt kogel uit rug kat, politie zoekt dader

De beschoten kat.
In Hedel is een kat beschoten, de baasjes van de kat hebben aangifte gedaan. De politie meldt dat de dader waarschijnlijk een luchtgeweer heeft gebruikt. Op Facebook schrijven de baasjes van kat Memphis erg verdrietig te zijn. © Politie Bommelerwaard
HEDEL - In Hedel is een kat beschoten, de baasjes van de kat hebben aangifte gedaan. De politie meldt dat de dader waarschijnlijk een luchtgeweer heeft gebruikt. Op Facebook schrijven de baasjes van kat Memphis erg verdrietig te zijn.
Volgens verschillende bewoners in de buurt is het niet de eerste kat die in de buurt is beschoten. De bewoners van de straat in Hedel zijn opzoek naar tips over degene die dit gedaan kan hebben. De gouden tip beloven zij een geldbedrag van 250 euro.
De kat moet tussen 31 mei en 2 juni zijn beschoten. Bij de dierenarts bleek dat er een kogel in de rug van het dier zat. De politie is een onderzoek gestart en hoopt op tips van getuigen.
De schotwond is goed zichtbaar. Politie: Bommelerwaard
In Hedel is een kat beschoten, de baasjes van de kat hebben aangifte gedaan. De politie meldt dat de dader waarschijnlijk een luchtgeweer heeft gebruikt. Op Facebook schrijven de baasjes van kat Memphis erg verdrietig te zijn.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!