Nieuws

Groot drugslab in Herwijnen: vermoedelijk crystal meth

Politie in het drugslab in Herwijnen.
Een groot drugslab in Herwijnen werd zaterdagmorgen door de politie ontdekt. Het is een lab voor synthetische drugs, vermoedelijk crystal meth, laat de politie weten. Er zijn drie mannen aangehouden, een Nederlander en twee Mexicanen. © Politie Gelderland
HERWIJNEN - Een groot drugslab in Herwijnen werd zaterdagmorgen door de politie ontdekt. Het is een lab voor synthetische drugs, vermoedelijk crystal meth, laat de politie weten. Er zijn drie mannen aangehouden, een Nederlander en twee Mexicanen.
De inval werd gedaan nadat de politie informatie binnenkreeg die wees op drugsproductie. De inval werd om 5.00 uur gedaan op het terrein aan de Bloklandweg. Het lab wordt verder ontmanteld.
Tekst gaat verder onder de afbeelding:
Een groot drugslab in Herwijnen werd zaterdagmorgen door de politie ontdekt. Het is een lab voor synthetische drugs, vermoedelijk crystal meth, laat de politie weten. Er zijn drie mannen aangehouden, een Nederlander en twee Mexicanen. © Meesters Multi Media
Gelderland wordt de afgelopen tijd met regelmaat opgeschrikt door drugsvondsten. Vorige maand werd een crystal meth-lab in Drempt ontdekt, in een vrachtwagen op de A12 werd een lab gevonden en er waren verschillende afvaldumpingen op de Veluwe.
Zie ook: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!