Nieuws

Twee ongelukken op een rij in gevaarlijke bocht Kootwijkerbroek

Op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek zijn in een gevaarlijke S-bocht in korte tijd twee ongelukken gebeurd. In de beruchte bocht raakte vrijdagochtend rond 09:15 een voertuig van de weg, dat hard op een boom botste. De bestuurder van het voertuig raakte gewond. Donderdag botste 100 meter verder ook nog een personenauto tegen een boom. © Persbureau Heitink
KOOTWIJKERBROEK - Op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek zijn in een gevaarlijke S-bocht in korte tijd twee ongelukken gebeurd. In de beruchte bocht raakte vrijdagochtend rond 09:15 een voertuig van de weg, dat hard op een boom botste. De bestuurder van het voertuig raakte gewond. Donderdag botste 100 meter verder ook nog een personenauto tegen een boom.
Er kwamen veel hulpdiensten op af omdat de bestuurder bekneld zou zitten, maar dat bleek niet het geval. Vanwege het tweede ongeval is de Wesselseweg vrijdag een tijd dicht. De Wesselseweg is berucht vanwege de vele ongevallen, met name tijdens nat weer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!