Nieuws

7-jarige Yannieck fietst meer dan 6500 euro bij elkaar voor NEC

Yannieck na een van zijn rondjes in Nijmegen.
De 7-jarige Yannieck uit Nijmegen, die zondag honderd rondjes door Nijmegen fietste, heeft inmiddels al meer dan 6500 euro opgehaald voor NEC. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De 7-jarige Yannieck uit Nijmegen, die zondag honderd rondjes door Nijmegen fietste, heeft inmiddels al meer dan 6500 euro opgehaald voor NEC.
Yannieck besloot op eerste pinksterdag zijn fiets te pakken en honderd 'grote blokjes om' te maken. Daarbij liet hij zich sponsoren. De zoon van de bekende NEC-supporter Bleum hoopt dat zijn favoriete club dankzij dit geld de rekeningen weer kan betalen. 
Bekijk de beelden van zondag. De tekst gaat daaronder verder.
7-jarige Yannieck fietst meer dan 6500 euro bij elkaar

Vijftig seizoenkaarten

Uiteindelijk wist hij 6550 euro op te halen. Daarvan worden seizoenkaarten gekocht voor NEC-fans die het financieel moeilijk hebben. In totaal zijn er nu dus al 50 seizoenkaarten binnengefietst. De eerste zes jaarkaarten zijn al uitgedeeld, deze week volgen er nog vier.
Voor de overige 40 seizoenkaarten komt op de site van NEC een oproep te staan. Daar kunnen mensen iemand aandragen waarvan ze denken dat hij of zij een jaarkaart goed kan gebruiken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!