Nieuws

TimpDrive verplaatst van Ulft naar Etten

De TimpDrive verhuist van de locatie bij het Huntenpop-terrein in Ulft naar de voormalige ijsboerderij 't Kempe bij Etten. De nieuwe locatie biedt volgens de ondernemer meer faciliteiten, zoals een groot terras en een speeltuin. © REGIO8
ULFT - De TimpDrive verhuist van de locatie bij het Huntenpop-terrein in Ulft naar de voormalige ijsboerderij 't Kempe bij Etten. De nieuwe locatie biedt volgens de ondernemer meer faciliteiten, zoals een groot terras en een speeltuin.
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
De nieuwe locatie is de familieboerderij van mede-eigenaar Theo Winters van De Timp aan de Oude IJsselweg. De gemeente Oude IJsselstreek heeft al groen licht gegeven voor de verhuizing.
Zaterdag opent de TimpDrive op de nieuwe plek. 'In eerste instantie gaat alleen de Drive-Thru open', laat De Timp weten. 'Mochten de weersomstandigheden verbeteren, dan zal vanaf zondag ook het terras geopend zijn om daar het eten en drinken te nuttigen.'
De TimpDrive in Ulft opende midden april. Het was voor Winters een manier om tijdens de coronacrisis toch te ondernemen. 'In verhouding met wat we normaal doen zijn dit druppels op een gloeiende plaat, maar alle kleine beetjes helpen', aldus Winters, die normaal catering verzorgt bij onder meer festivals.