Nieuws

Twee nieuwe Gelderse coronadoden, één ziekenhuisopname

Twee nieuwe Gelderse coronadoden, één ziekenhuisopname.
De afgelopen 24 uur telde onze provincie twee nieuwe doden door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat hiermee op 671. © ANP
ARNHEM - De afgelopen 24 uur telde onze provincie twee nieuwe doden door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat hiermee op 671.
Het aantal ziekenhuisopnames in Gelderland steeg naar 1498. Dat betekent dat er sinds maandag één nieuwe ziekenhuisopname in onze provincie bekend is geworden bij het RIVM.
Bekijk op de kaart hieronder de RIVM-cijfers in jouw gemeente. Klik voor meer informatie.
Het aantal bekende besmettingen in onze provincie steeg met 16 gevallen naar 6125.
De cijfers van het aantal doden, ziekenhuisopnames en coronabesmettingen liggen in werkelijkheid hoger. Niet iedereen wordt getest op het coronavirus en niet van alle overlijdensgevallen is al meteen duidelijk wat de oorzaak is.

Vijf coronadoden in Nederland

In heel Nederland zijn afgelopen 24 uur vijf coronadoden gemeld. Daarmee stijgt het aantal naar 5967 in totaal. Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames steeg met zes naar 11.750.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!