Nieuws

SchatEiland Zeumeren failliet, 24 banen op het spel

SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen is vrijdag failliet verklaard. Dat bevestigt curator Aartsen dinsdag. Het recreatiegebied had vijf vaste medewerkers en 19 oproepkrachten in dienst. © Flickr
VOORTHUIZEN - SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen is vrijdag failliet verklaard. Dat bevestigt curator Aartsen dinsdag. Het recreatiegebied had vijf vaste medewerkers en 19 oproepkrachten in dienst.
De curator vond het dinsdag nog te vroeg om wat te zeggen over een eventuele doorstart. 'Ik hoop daar volgende week meer duidelijkheid over te geven.' De eigenaar van SchatEiland Zeumeren was dinsdagmiddag nog niet bereikbaar voor commentaar.
SchatEiland Zeumeren was naar eigen zeggen het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500 m2), met aandacht voor zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen konden er klimmen, schatgraven met de kapitein, goud zoeken, springen en glijden en schieten met de ballenkanonnen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!