Nieuws

Politie kamt wijk uit na inbraak in Hattem, verdachte ligt achter muurtje

De politie in Hattem heeft in de nacht van maandag op dinsdag jacht gemaakt op een inbreker. En met succes, want de 44-jarige verdachte kon na drie kwartier zoeken in de boeien worden geslagen. © archief ANP
HATTEM - De politie in Hattem heeft in de nacht van maandag op dinsdag jacht gemaakt op een inbreker. En met succes, want de 44-jarige verdachte kon na drie kwartier zoeken in de boeien worden geslagen.
De politie kreeg die nacht rond 1.25 uur een melding van een inbraakpoging aan de Allee. De vermeende dader zou een hamer en een tas bij zich hebben. De melder gaf een duidelijk signalement door, waarna agenten met een diensthond de wijk uitkamden. 
Na een zoektocht werd de man in de omgeving van de woning gevonden. Volgens de politie lag hij achter een stenen muurtje. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex en zal deze dinsdag worden verhoord. De hamer en de tas zijn niet aangetroffen. De politie hoopt op tips.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!