Nieuws

Geen nieuwe Gelderse coronadoden, twee ziekenhuisopnames

De afgelopen 24 uur telde onze provincie geen nieuwe doden door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat op 669. © ANP
ARNHEM - De afgelopen 24 uur telde onze provincie geen nieuwe doden door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat op 669.
Het aantal ziekenhuisopnames in Gelderland steeg wel, naar 1.497. Dat betekent dat er sinds zondag twee nieuwe ziekenhuisopnames in onze provincie bekend zijn geworden bij het RIVM.
Bekijk op de kaart hieronder de RIVM-cijfers in jouw gemeente. Klik voor meer informatie.
Het aantal bekende besmettingen steeg met 24 gevallen, naar 6.109.
De cijfers van het aantal doden, ziekenhuisopnames en coronabesmettingen liggen in werkelijkheid hoger. Niet iedereen wordt getest op het coronavirus en niet van alle overlijdensgevallen is al meteen duidelijk wat de oorzaak is.

Zes coronadoden in Nederland

In heel Nederland zijn afgelopen 24 uur zes coronadoden gemeld. Daarmee stijgt het aantal naar 5692 in totaal. Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames steeg met negen naar 11.744.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!