Aalst

Acht mannen opgepakt na bedreiging op camping in Aalst

De politie heeft zondag acht mannen aangehouden voor een bedreiging met een vuurwapen op een camping in Aalst (gemeente Zaltbommel). © SQ Vision Mediaprodukties
AALST - De politie heeft zondag acht mannen aangehouden voor een bedreiging met een vuurwapen op een camping in Aalst (gemeente Zaltbommel).
De politie kreeg 's middags een melding van de bedreiging. De verdachten waren er daarna vandoor gegaan in auto's en hadden daarbij de slagbomen van de camping geramd.
Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 
Acht mannen opgepakt na bedreiging op camping in Aalst

Waarschuwingsschot gelost

Dankzij goede verklaringen van getuigen konden de acht verdachten later op drie plekken worden aangehouden. In Best werden drie mannen uit een auto gehaald. Agenten trokken daarbij hun pistolen en een van hen loste een waarschuwingsschot. In de wagen van de verdachten lag een vuurwapen.
Op de A2 bij Vught werden ook drie mannen in een auto aangehouden. Twee andere verdachten konden op de A16 bij Rotterdam in de boeien worden geslagen.
Een van de verdachten komt uit Barneveld, de anderen uit Brabant. De mannen zijn tussen de 18 en 40 jaar oud. Ze zitten nog vast. De aanleiding voor de bedreiging is niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!