Nieuws

Meerdere arrestaties na achtervolging vanaf camping in Aalst

De politie heeft zondag meerdere verdachten aangehouden na een melding van bedreiging op een camping in Aalst (gemeente Zaltbommel). Een achtervolging van meerdere voertuigen leidde uiteindelijk tot aanhoudingen in Best, Vught en Rotterdam. © SQ Vision Mediaprodukties
AALST - De politie heeft zondag meerdere verdachten aangehouden na een melding van bedreiging op een camping in Aalst (gemeente Zaltbommel). Een achtervolging van meerdere voertuigen leidde uiteindelijk tot aanhoudingen in Best, Vught en Rotterdam.
In Best zijn drie verdachten gearresteerd nadat de auto tegen een boom tot stilstand kwam. De politie trok daarop hun wapens en sommeerde het trio om zich over te geven, meldt een correspondent.
In Vught is een andere auto tot stilstand gebracht op de vluchtstrook, waarna twee verdachten zouden zijn aangehouden. 

Meerdere aanhoudingen

Wat zich precies op de camping heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. Agenten gingen naar de camping na melding van een bedreiging. Bij aankomst waren de verdachten al weggereden.
De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De politie zegt meer aanhoudingen niet uit te sluiten en maandag met meer informatie te komen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!