Nieuws

Eén coronadode erbij in Gelderland, opnieuw niemand naar het ziekenhuis

Een zorgmedewerkster op de intensive care van een ziekenhuis.
De afgelopen 24 uur telde onze provincie één nieuwe dode door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat nu op 669. Het aantal ziekenhuisopnames in Gelderland bleef opnieuw gelijk, 1.495. Het aantal bekende besmettingen steeg met 27 gevallen, naar 6.085. © ANP
ARNHEM - De afgelopen 24 uur telde onze provincie één nieuwe dode door het coronavirus. Dat laten cijfers van het RIVM zien. Het dodental in Gelderland staat nu op 669. Het aantal ziekenhuisopnames in Gelderland bleef opnieuw gelijk, 1.495. Het aantal bekende besmettingen steeg met 27 gevallen, naar 6.085.
Bekijk op de kaart hieronder de RIVM-cijfers in jouw gemeente. Klik voor meer informatie.

In werkelijkheid hoger

In heel het land kwamen er de afgelopen 24 uur 5 overleden Covid-19-patiënten bij, een dag eerder waren het er 20. Acht patiënten moesten naar het ziekenhuis. Het aantal besmettingen staat op 46.442.
De cijfers van het aantal doden, ziekenhuisopnames en coronabesmettingen liggen in werkelijkheid hoger. Niet iedereen wordt getest op het coronavirus en niet van alle overlijdensgevallen is al meteen duidelijk wat de oorzaak is.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!