Nieuws

Kijk dit weekend naar de marathon van Gerede Twijfel

Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met dit weekend de serie Gerede Twijfel. © Omroep Gelderland
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met dit weekend de serie Gerede Twijfel.
In Gerede Twijfel gaat een team jonge onderzoekers oude misdaden onder de loep nemen. Dat doen ze onder leiding van een hoogleraar. Ze duiken de dossiers in en gaan op pad om te kijken of er geen fouten zijn gemaakt in het onderzoek. Met het onderzoek van de vijf studenten worden wellicht de zaken opgelost. De serie is grotendeels opgenomen in Zutphen, waar het oude stadhuis als universiteitsgebouw dient.
De marathon van Gerede Twijfel is zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur te zien op TV Gelderland. Alvast vooruit kijken? Bekijk dan de Uitzending Gemist.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!