Nieuws

Schuur in Drempt waar groot meth-lab gevonden werd gesloten

Aanhouding van een verdachte.
De schuur aan de Zomerweg in Drempt waar een aantal weken terug een groot crystal meth-lab werd ontdekt, is voor onbepaalde tijd gesloten. © Politie
DREMPT - De schuur aan de Zomerweg in Drempt waar een aantal weken terug een groot crystal meth-lab werd ontdekt, is voor onbepaalde tijd gesloten.
Burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst heeft dat afgelopen week besloten. Reden van de sluiting is de vondst van het drugslab en het gevaar dat dat opleverde voor de omgeving. 

Mexicaan, Amerikaan en Colombiaan

Zwaarbewapende agenten van meerdere arrestatieteams hebben vrijdagmiddag 8 mei drie personen aangehouden na een inval in de bewuste schuur. Het ging om een 19-jarige Colombiaan, een 29-jarige Mexicaan en een man van 37 uit de Verenigde Staten. Het crystal methlab was vol in bedrijf en in de schuur werd naar schatting voor zeker 10 miljoen euro handelswaarde aan drugs (en afgeleiden daarvan) aangetroffen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!