Nieuws

NEC-spelers al vroeg met vakantie

Rens van Eijden zwaait.
De spelers van NEC werkten vrijdagochtend hun laatste training af. Voor degenen met een aflopend contract was het ook de laatste keer ooit op het trainingsveld in Nijmegen. © Broer van den Boom
NIJMEGEN - De spelers van NEC werkten vrijdagochtend hun laatste training af. Voor degenen met een aflopend contract was het ook de laatste keer ooit op het trainingsveld in Nijmegen.
Ook de huurlingen keren niet meer terug. Zoals de Belg Jellert Van Landschoot, die nog eigendom is van Club Brugge. 'Ik heb daar nog een contract voor een jaar. Misschien moet ik me daar nog melden. Ja, Club Brugge speelt Champions League. Ik ook? Ja, op de Playstation misschien', lacht de Belg. 
Etien Velikonja, die volgend seizoen nog wel onder contract staat bij NEC, gaat een flinke onderneming aan. 'Ik rij met de auto terug naar Slovenië, waar mijn gezin is. Er gaan wel weer vluchten nu, maar als de situatie straks verandert, kan ik niet terugkomen.'
Velikonja moet zich over twee weken weer melden voor de training net als alle andere spelers die nog wel een doorlopend contract hebben bij NEC.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!