Nieuws

'Schoten gelost voor deur van pizzeria in Elburg'

'Schoten gelost voor deur van pizzeria in Elburg'.
Er zijn woensdagavond geschoten gelost voor de deur van een pizzeria in Elburg. Dat zeggen meerdere getuigen, de politie kan het verhaal niet bevestigen. © Stefan Verkerk / NewsUnited
ELBURG - Er zijn woensdagavond geschoten gelost voor de deur van een pizzeria in Elburg. Dat zeggen meerdere getuigen, de politie kan het verhaal niet bevestigen.
Er zou zijn geschoten vanuit een langsrijdende zwarte auto. Eerder op de avond vond in de pizzeria een vechtpartij plaats. Volgens een medewerker van de eetgelegenheid, kwamen twee gasten binnen die zonder toestemming drinken pakten.
De medewerkers vroeg de gasten te vertrekken, waarna een vechtpartij ontstond. Toen het tweetal het pand uiteindelijk had verlaten, is de politie gebeld. De schoten of knallen werden even later gehoord. 
De politie heeft een deel van de Nunspeterweg en de Molenweg afgezet met linten en is, met behulp van een speurhond, op onderzoek uitgegaan. Donderdagochtend werden vervolgens twee verdachten aangehouden: een 52-jarige man uit Oldebroek en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zullen worden gehoord. De politie onderzoekt nog of er daadwerkelijk is geschoten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!