Nieuws

Kijk vanmiddag naar de marathon van Van Gelders Grijs

Kijk vanmiddag naar de marathon van Van Gelders Grijs.
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag Van Gelders Grijs. © Omroep Gelderland
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag Van Gelders Grijs.
In Van Gelders Grijs duikt presentator Jochem van Gelder in het leven van de Gelderse ouderen. Jochem voert gesprekken, je ziet een portret van markante ouderen en oma's en opa's spelen tegen hun kleinkind de grootouder-kleinkind quiz. Het programma werd wekelijks vanuit verschillende woonzorgcentra gemaakt. Vanmiddag is op TV Gelderland het seizoen uit 2018 te zien.
Jochem van Gelder komt uit Beneden-Leeuwen en is bekend van het programma Praatjesmakers van de NCRV dat hij tien jaar lang presenteerde. Daarin sprak hij met kinderen over alledaagse, maar ook bijzondere onderwerpen. Op deze wijze staan nu de Gelderse ouderen centraal.
Wil je alvast vooruit kijken of alle afleveringen zien? Ga dan naar de Uitzending Gemist van Van Gelders Grijs.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!