Nieuws

Slachterij in Apeldoorn afgesloten, politie massaal aanwezig

Het slachthuis in Apeldoorn is afgesloten.
Hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal uitgerukt naar de slachterij van Vion in Apeldoorn. Het terrein aan de Laan van Malkenschoten is afgesloten, maar waarom is nog onduidelijk. © Luciano de Graaf
APELDOORN - Hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal uitgerukt naar de slachterij van Vion in Apeldoorn. Het terrein aan de Laan van Malkenschoten is afgesloten, maar waarom is nog onduidelijk.
Vanwege het incident is Grip 1 afgegeven, wat betekent dat er verschillende hulpdiensten ingezet worden en samen moeten werken. Er zijn meerdere voertuigen van de politie aanwezig, laat een correspondent weten. Ook zijn er handhavers en brandweerwagens. Niemand mag het terrein op of af.
Een woordvoerder van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland kan nog niet zeggen wat er aan de hand is. De politie verwijst door naar de gemeente, maar die kan nog niet reageren. Ook Vion kan nog niets zeggen.

Slachterij in Groenlo dicht

Vorige week ging het slachthuis van Vion in Groenlo al op slot. Dat gebeurde na een corona-uitbraak, waarbij 147 van de 657 besmet waren geraakt met het virus. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!