Nieuws

Goede start seizoenskaartverkoop De Graafschap

De Graafschap heeft in een week tijd bijna tweeduizend seizoenskaarten verkocht. Dat is meer dan een verdubbeling van het aantal kaarten dat vorig jaar in de eerste zeven dagen na de start van de verkoop over de toonbank ging. © REGIO8 (archief
DOETINCHEM - De Graafschap heeft in een week tijd bijna tweeduizend seizoenskaarten verkocht. Dat is meer dan een verdubbeling van het aantal kaarten dat vorig jaar in de eerste zeven dagen na de start van de verkoop over de toonbank ging.
De verkoop ging vorige week van start:
De voetbalclub uit Doetinchem laat woensdag weten dat er 1850 seizoenskaarten zijn verkocht. De verkoop ging vorige week dinsdagavond om 19.54 uur van start voor de 5700 huidige kaarthouders, een verwijzing naar de oprichtingsdatum van de eerstedivisionist. Vorig jaar stond de teller na een week op zeshonderd verkochte jaarkaarten. Toen hadden supporters nog geen duidelijkheid over het niveau waar De Graafschap zou uitkomen.
De kleine zesduizend seizoenskaarthouders hebben tot 30 juni de tijd om hun stoel vast te leggen voor het komende seizoen. Deze kaarthouders krijgen woensdag aan het einde van de dag via de mail bericht over de compensatiemogelijkheden voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen.