Nieuws

Vanmiddag in de tv-marathon: Straal Voorbij en De mooiste fietsroutes van Gelderland

Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag het eerste seizoen van Straal Voorbij en het programma De mooist fietsroutes van Gelderland. © Omroep Gelderland
Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag het eerste seizoen van Straal Voorbij en het programma De mooist fietsroutes van Gelderland.
Tussen 12.00 uur en 14.30 uur kan je kijken naar de marathon van Straal Voorbij. Daarin gaat ontdekkingsreiziger Hans Jungerius op pad door Gelderland. Hij neemt je mee naar plekken die nog niet ontdekt zijn, of waar je zomaar straal aan voorbij gaat tijdens je dagelijks leven. Op een enigszins ironische wijze gaat Jungerius op pad, en stuit op dingen met een opmerkelijk verhaal.

Bijzondere fietspaden

Van 14.30 uur tot 17.00 uur kan je kijken naar De mooiste Fietsroutes van Gelderland. Gelderland is bij uitstek dé fietsprovincie van Nederland. Het prachtige, afwisselende landschap en een goed knooppuntennetwerk maken de paden hier zeer geliefd onder fietsliefhebbers. In De mooiste Fietsroutes van Gelderland’ je de meest bijzondere paden, krijg je nuttige fietstips en hoor je de ervaringen van fietsers onderweg. Alles wat je nodig hebt om er zelf op de fiets op uit te gaan!
Wil je alles zien of alvast vooruit kijken? Bekijk dan de Uitzending Gemist van Straal Voorbij of van De mooiste Fietsroutes van Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!