Nieuws

Veldrijdster Annemarie Worst verlengt contract, ondanks interesse andere teams

Annemarie Worst in actie.
Veldrijdster Annemarie Worst uit Nunspeet heeft haar contract bij Team 777 verlengd. De eindwinnares van het wereldbekerklassement en de nummer 2 van het wereldkampioenschap, eerder dit jaar in Dübendorf, tekende bij tot het einde van het crossseizoen 2023-2024. © ANP (archief).
NUNSPEET - Veldrijdster Annemarie Worst uit Nunspeet heeft haar contract bij Team 777 verlengd. De eindwinnares van het wereldbekerklassement en de nummer 2 van het wereldkampioenschap, eerder dit jaar in Dübendorf, tekende bij tot het einde van het crossseizoen 2023-2024.
'Uiteraard ben ik blij met deze verlenging', liet Worst (24) weten. 'Dit toont aan dat de ploeg vertrouwen in mij heeft, maar ook zeker andersom.
Ondanks de interesse van enkele andere teams was ik toch vastberaden om bij Team 777 te blijven, ik voel mij hier thuis. De verstandhouding en
begeleiding zijn er optimaal en dat heeft reeds geresulteerd in mooie resultaten.'
Worst, Europees kampioene veldrijden in 2018, komt sinds september 2017 voor de Belgische formatie uit.
'Ik voel dat ik met de begeleiding en kennis van het team nog stappen voorwaarts kan zetten. Ook de vrijheid en mogelijkheid om in de zomer wat te proeven van het mountainbiken en wegwielrennen was één van de beslissende factoren', gaf Worst te kennen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!