Nieuws

KIJK TERUG | GGD-arts geeft antwoord op al je coronavragen

Ik wil naar het terras, hoe doe ik dat veilig?
Er komen steeds meer versoepelingen op de coronamaatregelen. We mogen weer naar de camping en we kunnen binnenkort ook weer naar een restaurant of een drankje doen op een terras. Hoe dat je dit zo veilig mogelijk? Arts infectieziekten Ashis Brahma van de GGD Noord- en Oost-Gelderland, gaf maandagmiddag live antwoorden op vragen die leven. © Pixabay
ARNHEM - Er komen steeds meer versoepelingen op de coronamaatregelen. We mogen weer naar de camping en we kunnen binnenkort ook weer naar een restaurant of een drankje doen op een terras. Hoe dat je dit zo veilig mogelijk? Arts infectieziekten Ashis Brahma van de GGD Noord- en Oost-Gelderland, gaf maandagmiddag live antwoorden op vragen die leven.
Bekijk hier de uitzending terug:
Nieuwe vragen kunnen worden gestuurd naar corona@gld.nl. Op dit mailadres komen nog steeds elke dag veel vragen binnen.
Op de website corona.gld.nl, een initiatief van Omroep Gelderland en de GGD Noord- en Oost-Gelderland, zijn antwoorden te vinden op de vele vragen die binnenkomen. De website wordt dagelijks bijgewerkt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!