Achterhoek

Kijk vanmiddag naar de tv-marathon van Schatgraven

ARNHEM - Omdat veel mensen nog steeds thuiszitten door het coronavirus, halen wij de pareltjes uit ons tv-archief. De mooiste programma's worden elke middag op TV Gelderland herhaald. Met vandaag het programma Schatgraven, dat nog steeds wordt gemaakt en inmiddels ook wel een schat genoemd kan worden.
Schatgraven biedt jou de kans om dat oude schilderij, die oude mok of gekke klok te laten taxeren. Heb je je geld terugverdiend met je kringloop-aankoop, of was die erfenis van je tante eigenlijk niks waard? De taxateurs van het programma bekijken jouw schat en geven er een prjiskaartje aan. Soms een 'gewoon goed' bedrag, maar soms ook een bedrag wat je verbaasd.
In deze tv-marathon laten we je de mooiste schatten uit het archief zien. Uitzendingen van voor de eeuwwisseling, tot uitzendingen van enkele jaren terug. Van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt de marathon uitgezonden.
Heb je er daarna nog geen genoeg van? Kijk dan op onze Uitzending Gemist of kijk om 17.25 uur naar een spiksplinternieuwe aflevering van Schatgraven.