Nieuws

Gewonde bij steekpartij in Winterswijk

De steekpartij was op de Houtladingstraat in Winterswijk. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.
Bij een steekpartij aan de Houtladingstraat in Winterswijk is zondagavond een 19-jarige man gewond geraakt. Rond 22.30 uur kreeg de politie bericht van een incident. Ter plaatse bleek iemand in de rug gestoken met een scherp voorwerp. © NewsUnited / 112Achterhoek-nieuws
WINTERSWIJK - Bij een steekpartij aan de Houtladingstraat in Winterswijk is zondagavond een 19-jarige man gewond geraakt. Rond 22.30 uur kreeg de politie bericht van een incident. Ter plaatse bleek iemand in de rug gestoken met een scherp voorwerp.
Het slachtoffer noemde toegesnelde agenten de naam van de dader. Die is opgepakt, het gaat om een man van 18 uit Varsseveld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De aanleiding voor de steekpartij is niet duidelijk.
De parkeerplaats bij de Houtladingstraat werd enige tijd volledig afgesloten. Forensisch onderzoekers van de politie deden er onderzoek.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!