Nieuws

Politie jaagt op drie jongens na botsing gestolen auto met woning

De jongens lieten de auto achter nadat ze gevel raakten.
De politie is op zoek naar drie inzittenden die zondagmiddag met een auto tegen de gevel van een woning aan de 's Herenhof in Babberich zijn gereden. De drie jongens die in de auto zaten sloegen na de aanrijding op de vlucht. © Jordi Deckert / Eastview Media
BABBERICH - De politie is op zoek naar drie inzittenden die zondagmiddag met een auto tegen de gevel van een woning aan de 's Herenhof in Babberich zijn gereden. De drie jongens die in de auto zaten sloegen na de aanrijding op de vlucht.
De politie laat weten dat het om drie getinte jongens gaat die een capuchon over het hoofd hadden getrokken. Ze zijn er te voet vandoor gegaan en zijn voor het laatst gezien bij de kerk in Babberich. De Nederlandse en Duitse politie zijn naar ze op zoek, evenals de marechaussee.
Wie de jongens ziet, wordt gevraagd contact te leggen met de politie op het alarmnummer 112. 

Voertuig was gestolen

De politie is al te weten gekomen dat de auto gestolen is en zo'n twee, drie dagen op een parkeerplaats nabij de woning heeft gestaan. Mogelijk was het de bedoeling dat de jongens de auto zondag zouden ophalen.  
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!