Nieuws

Buurtbingo in de tuin van Bloemfontein succes

De bingokaarten worden vakkundig binnen gehengeld
In deze periode staan sociale ontmoetingen op een laag pitje. De activiteiten die normaliter in steunpunt Bloemfontein plaatsvinden zijn afgelast. Om die reden heeft Koppel-Swoe een creatieve oplossing bedacht, namelijk het organiseren van een buurtbingo voor bewoners van Bloemfontein.
VAASSEN - In deze periode staan sociale ontmoetingen op een laag pitje. De activiteiten die normaliter in steunpunt Bloemfontein plaatsvinden zijn afgelast. Om die reden heeft Koppel-Swoe een creatieve oplossing bedacht, namelijk het organiseren van een buurtbingo voor bewoners van Bloemfontein.
Op 20 mei vond de bingo, op een zonnige middag, plaats in de binnentuin van Bloemfontein. Vrijwilligers bedachten op een ludieke manier de invulling van deze middag. Men kon deelnemen vanaf hun balkon. Bingokaarten werden gecontroleerd door de bingokaart aan een hengel met wasknijper te hangen. Deze kaart werd gecontroleerd en vervolgens via de hengel weer terug gegeven. Het was een geslaagde middag, waarbij plezier en gezelligheid op de voorgrond stond. Natuurlijk werden er ook leuke prijsjes gewonnen, die na afloop bij de voordeur werden gebracht.
In steunpunt Bloemfontein wordt normaal gesproken iedere eerste donderdag van de maand een Bingo gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Aangezien deze al een tijd niet plaats heeft kunnen vinden is de buurtbingo bedacht. Men gaat nadenken of de buurtbingo vaker kan worden georganiseerd en of ook deelnemers van buiten Bloemfontein deel kunnen nemen.