Nieuws

Tweede Radio Pubquiz : Beer, Blues & BBQ

Pubquiz 30 mei 2020
Met smakelijke vragen en rockende bluesnummers komen muziekkenners, bierliefhebbers en spelfanaten allemaal aan hun trekken tijdens de Beer, Blues, BBQ Radio pubquiz op zaterdagavond 30 mei.
HEERDE - Met smakelijke vragen en rockende bluesnummers komen muziekkenners, bierliefhebbers en spelfanaten allemaal aan hun trekken tijdens de Beer, Blues, BBQ Radio pubquiz op zaterdagavond 30 mei.
Je zal tijdens de quiz pareltjes uit de muziekgeschiedenis horen, maar ook recente muziek die hun roots in de blues hebben liggen.
"Vanaf 1 juni mogen we ons weer voorzichtig op het terras en de horeca begeven, daarom sluiten wij het weekend ervoor graag af met een quiz waarvoor je thuis moet blijven. Tijdens de quiz zal het niet alleen om muziekkennis gaan, het gaat ook om de liefde voor bier en BBQ. Een vleug fanatisme en spelplezier zijn ook van belang!" zegt Erica Hottinga, die werkzaam is voor Visit Heerde.
De uitzending zal te horen zijn op Radio794 op zaterdag 30 mei vanaf 1900 uur totdat de uitslag bekend is. De quiz zal gehouden worden tussen 19.30 en 21.30 uur. Ook kunt u via beeld meekijken op het TV-kanaal van uw lokale omroep : KPN 1468, Ziggo 36 (CI+328) en via het youtube-kanaal RTV794.
Lucienne: "Speel alleen, videobel met je teammaten, vorm een team met je gezin of met een paar mensen : Houd hierbij de regels van het RIVM in acht!"
Je kunt je opgeven via aanmeldformulier op de website visitheerde.com/evenementen of een mailtje naar info@visitheerde.com. Je krijgt dan een e-mail met uitleg en links naar het online antwoordenformulier.
Erica/Lucienne : "Op deze formulieren kan je je antwoorden invullen tijdens de uitzending en vervolgens naar ons sturen. We herhalen: Blijf thuis, vermijd drukte en ....... doe de radio aan!"
Redactie RTV794 : of download onze eigen RTV794-app uit de Apple- of Google store en luister mee met Live Radio of kijk mee met Live Beeld. 
met dank aan redactie van de Schaapskooi