Nieuws

Stranden massaal afgesloten vanwege drukte

Recreatiestranden in Gelderland zijn op Hemelvaartsdag massaal afgesloten. Bij sommige stranden vindt beheerder Leisurelands het te druk. In Oosterbeek, Harderwijk en Winterswijk grijpt de gemeente in. © Omroep Gelderland
PUTTEN - Recreatiestranden in Gelderland zijn op Hemelvaartsdag massaal afgesloten. Bij sommige stranden vindt beheerder Leisurelands het te druk. In Oosterbeek, Harderwijk en Winterswijk grijpt de gemeente in.
De Zandenplas bij Nunspeet, 't Hilgelo in Winterswijk, het strand Nulde Zuid, Rhederlaag (Giese Kop en Noordoever) bij Zevenaar en De Kuiter Naakstrand bij Bussloo zijn niet meer toegankelijk voor publiek.
Tekst gaat verder onder foto: drukte op strand Nulde:
'We wilden voorkomen dat het nog drukker gaat worden', legt Adriaan van der Linden van Leisurelands uit.
Burgemeester Van Schaik van Harderwijk heeft besloten het strandeiland af te sluiten en hij doet een oproep om de boulevard te mijden:
Het strand bij de Rosandepolder bij Oosterbeek wordt zelfs ontruimd. De plas is volgens wijkagenten niet meer bereikbaar voor hulpverleners. 

Drukte op Waalstrand

Op het Waalstrand in Nijmegen is het ook druk, zo blijkt op foto's.

Foto: Omroep Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!