Nieuws

Zwembad Steenderen ontvangt spontane donaties

Foto ter illustratie: Pixabay
Het zwembad in Steenderen krijgt veel positieve, begripvolle reacties na de melding dat het zwembad voorlopig gesloten blijft. ''Het is hartverwarmend om tijdens deze coronacrisis te ontdekken hoe groot de betrokkenheid bij ons zwembad is'', aldus Jaap van de Vosse, voorzitter van de SCE.
STEENDEREN - Het zwembad in Steenderen krijgt veel positieve, begripvolle reacties na de melding dat het zwembad voorlopig gesloten blijft. ''Het is hartverwarmend om tijdens deze coronacrisis te ontdekken hoe groot de betrokkenheid bij ons zwembad is'', aldus Jaap van de Vosse, voorzitter van de SCE.
Zo hadden veel zwemliefhebbers hun aanvraag voor een zwemabonnement in april al ingeleverd, terwijl niemand wist hoe het allemaal zou gaan lopen. Het zwembad ontvangt nu zelfs spontane donaties van mensen die hun abonnementsgeld toch (gedeeltelijk) overmaken.
Het voortbestaan van het zwembad is niet gelijk in gevaar. Het beheer is erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden en er een buffer is opgebouwd.