Nieuws

Jongen (9) zwaar mishandeld in parkje, politie zoekt jonge dader

De plek waar de jongen werd mishandeld.
Een 9-jarige jongen is dinsdag 5 mei zwaar mishandeld in een parkje aan Het Achterveld in Tiel. Dat meldt de plaatselijke politie deze woensdag op Facebook. In het ziekenhuis bleek het kind ernstig beenletsel te hebben opgelopen. © Politie Tiel
TIEL - Een 9-jarige jongen is dinsdag 5 mei zwaar mishandeld in een parkje aan Het Achterveld in Tiel. Dat meldt de plaatselijke politie deze woensdag op Facebook. In het ziekenhuis bleek het kind ernstig beenletsel te hebben opgelopen.
De daders sloegen die dag tussen 16.00 en 17.00 uur toe. Volgens de politie werd de 9-jarige, die in het parkje aan het spelen was, door een oudere jongen in een 'soort van vechtkuil' geduwd. Vervolgens werd hij geslagen en geschopt door een andere jongen.

Jongen kon niet meer overeind komen

Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij niet meer zelfstandig overeind kon komen. Een jongen die in de buurt aan het spelen was, heeft de vader van de 9-jarige gewaarschuwd.
De jongen die het letsel veroorzaakt zou hebben, is lichtgetint, 1.60-1.65 meter lang en ongeveer 12-14 jaar oud. De jongen die hem in de kuil duwde, heeft een blanke huidskleur, blond haar en zou mogelijk iets jonger zijn. De politie hoopt op tips.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!