Nieuws

Man steelt kinderfiets bij basisschool in Nijkerk

We laten beelden zien van een man die in Nijkerk een kinderfiets steelt bij een basisschool. De man neemt de fiets onder de arm en loopt weg. © politie/Bureau GLD
NIJKERK - We laten beelden zien van een man die in Nijkerk een kinderfiets steelt bij een basisschool. De man neemt de fiets onder de arm en loopt weg.
De diefstal dateert van 3 december, afgelopen jaar. De fietsendief loopt tegen 12.30 uur een beetje heen en weer bij kruising van de Torenstraat en Venestraat en slaat toe als de kust veilig is.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Man steelt kinderfiets bij basisschool in Nijkerk
Weet jij wie deze man is of heb je een andere tip die de politie kan helpen deze fietsendiefstal op te lossen? Aarzel dan niet en bel de gratis tiplijn: 0800-6070. As je anoniem wenst te blijven, dan kun je ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 
Het zaaknummer is 2019540274. Ook kun je een tipformulier invullen op de website van de politie en dat formulier vind je hier.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!