Nieuws

Wat vind jij: Vakantiegeld is echt voor vakantie!

Een half miljoen Nederlanders krijgt dit jaar geen vakantiegeld vanwege de coronacrisis, zo blijkt uit onderzoek van werknemersvakbond CNV. Krijg jij wel vakantiegeld? En waar geef je het dan aan uit? © Pixabay
Een half miljoen Nederlanders krijgt dit jaar geen vakantiegeld vanwege de coronacrisis, zo blijkt uit onderzoek van werknemersvakbond CNV. Krijg jij wel vakantiegeld? En waar geef je het dan aan uit?
CNV is geschrokken van de uitkomst van hun eigen onderzoek en opent een Meldpunt Vakantiegeld waar gedupeerde werknemers zich kunnen melden. Vakantiegeld is namelijk een wettelijk recht. Met bedrijven die geen vakantiegeld uitbetalen, gaat het CNV eerst in gesprek om te komen tot een oplossing. Maar ook een gang naar de rechter sluit de vakbond niet uit.
Krijg jij wel gewoon vakantiegeld? Probeer jij dan ondanks de coronacrisis toch een vakantie te boeken, of zet je het gelijk op de spaarrekening? Wij zijn benieuwd, stem hieronder.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!