Nieuws

Lekkende vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Ermelo

In het buitengebied werden aan de Drieërweg vaten gevonden.
In het buitengebied van Ermelo zijn vrijdagavond meerdere vaten met daarin mogelijk drugsafval aangetroffen. De vaten lekken. Medewerkers van de brandweer hebben geprobeerd de vaten rechtop te zetten om de lekkage te beperken. © News United
ERMELO - In het buitengebied van Ermelo zijn vrijdagavond meerdere vaten met daarin mogelijk drugsafval aangetroffen. De vaten lekken. Medewerkers van de brandweer hebben geprobeerd de vaten rechtop te zetten om de lekkage te beperken.
Wie de vaten heeft gedumpt en wanneer is niet bekend. De lekkage zorgt wel voor een onaangename geur die zich in het gebied verspreidt. De Veiligheidsregio laat weten dat het gebied rond de Drieërweg in Ermelo om die reden ruim is afgezet.
De adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer komt ook ter plaatse. Die zal kijken of duidelijk is welke stoffen in de gedumpte vaten zitten. De Veiligheidsregio stelt dat enkele vaten inmiddels zijn leeggelopen.
Het gaat om vijf grote vaten van ieder 200 liter, en nog twintig jerrycans. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!