Nieuws

Zes coronadoden in Gelderland erbij, 15 ziekenhuisopnames

Zes coronadoden in Gelderland erbij, 15 ziekenhuisopnames.
Het aantal dodelijke slachtoffers door corona in onze provincie is met 6 opgelopen. In totaal zijn zeker 645 mensen in Gelderland aan het virus overleden. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het RIVM. © ANP
ARNHEM - Het aantal dodelijke slachtoffers door corona in onze provincie is met 6 opgelopen. In totaal zijn zeker 645 mensen in Gelderland aan het virus overleden. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het RIVM.
In ziekenhuizen zijn nu 1430 mensen uit onze provincie opgenomen of opgenomen geweest, 15 meer dan een dag eerder werd gemeld. Het aantal besmettingen is opgelopen met 15 naar 5555.
Bekijk op de kaart hieronder de RIVM-cijfers in jouw gemeente. Klik voor meer informatie.
In heel Nederland kwamen er 53 dodelijke slachtoffers en 35 ziekenhuisopnames bij. Dat brengt het totaal op 5643 doden en 11.492 opnames in het ziekenhuis. Bij 43.681 mensen is nu officieel het coronavirus vastgesteld.
De cijfers van het aantal doden, ziekenhuisopnames en coronabesmettingen liggen in werkelijkheid hoger. Niet iedereen wordt getest op het coronavirus en niet van alle overlijdensgevallen is al meteen duidelijk wat de oorzaak is.
Zie ook: ons liveblog over het coronavirus in Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!