Nieuws

Vrouw zit half uur bekneld na forse aanrijding op kruising in Lunteren

Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Lunteren. Volgens een correspondent ter plaatse zat het slachtoffer een half uur bekneld in de auto voordat ze door de brandweer kon worden bevrijd. © Daniel Hol / Persburau Heitink
LUNTEREN - Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Lunteren. Volgens een correspondent ter plaatse zat het slachtoffer een half uur bekneld in de auto voordat ze door de brandweer kon worden bevrijd.
Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur op de kruising van de Barneveldseweg en de Scharrenburgersteeg. Een busje ramde een personenauto in de flank.

Nek en rug gestabiliseerd

Volgens de correspondent hebben hulpdiensten de nek en rug van de vrouw gestabiliseerd totdat de brandweer een deur uit haar auto had geknipt. Het slachtoffer kon er daarna uit worden gehaald en naar het ziekenhuis worden gebracht.
In de wagen zat ook een hondje. Dat is opgehaald door een kennis van de vrouw. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!