Nieuws

Henk Vermeer doet gooi naar plek in Tweede Kamer

Henk Vermeer doet gooi naar plek in Tweede Kamer.
Fractievoorzitter van Harderwijk Anders, Henk Vermeer, is kandidaat voor het Kamerlidmaatschap bij de nieuwe politieke partij BoerBurgerBeweging (BBB). Vermeer was in 2018 ook een van de oprichters van de partij en is penningmeester. BBB rekent op minimaal twee Kamerzetels. © Henk Vermeer
HARDERWIJK - Fractievoorzitter van Harderwijk Anders, Henk Vermeer, is kandidaat voor het Kamerlidmaatschap bij de nieuwe politieke partij BoerBurgerBeweging (BBB). Vermeer was in 2018 ook een van de oprichters van de partij en is penningmeester. BBB rekent op minimaal twee Kamerzetels.
BBB zegt de stem van en voor het platteland te zijn. De partij richt zich op boeren, tuinders en vissers en op de miljoenen mensen die op het platteland wonen. Vermeer wil met BBB de relatie tussen boeren en burgers versterken en de stem vormen van het platteland.
De kandidaatstelling van Vermeer is woensdag goedgekeurd door de Algemenen Ledenvergadering (ALV) van BBB. Die werd vanwege de coronamaatregelen online gehouden. In totaal zijn 12 kandidaat-Kamerleden gepresenteerd.
De definitieve volgorde van de kandidatenlijst wordt later door de ALV bepaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!